פולנטה עם שלוש כפות גבינה ושיטאקים מוקפצים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים פולנטה עם כרוב מוקפץ, דגים מוקפצים עם כרישה ו Shiitakes, ו מתכון ג'ינג'י Sautéed גרגיר נחלים ו Shiitakes.
הוראות
בסיר בינוני, להביא את המים 1 כפית מלח לרתיחה.
מוסיף את קמח התירס בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
להקציף ב 3 כפות של השמן. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד פולנטה עבה, כ 20 דקות. מערבבים בפרמזן.
הסר מהחום אך לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב יחד את ריקוטה,מסקרפונה, ו 1/8 מלח כפית. שים במקרר.
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן עם החמאה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הפטריות, שום, ומלח 1 / 4tespoon. לבשל, ערבוב, עד הפטריות זהובות, 5 עד 10 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה והפלפל.
מערבבים את הפולנטה. זה צריך להיות עבה אבל עדיין pourable. אם זה עבה מדי, מוסיפים עוד מים. ייתכן שתצטרך כמו כוס. באמצעות כף גדולה או כף גלידה בינונית, לשים שלושה תלולים של תערובת הגבינה על כל אחד מארבעה צלחות. מצקת את הפולנטה החמה על ערימות הגבינה ומעל עם הפטריות.
המלצת יין: הטאנינים ביין אדום יאולפו על ידי העושר של הגבינה בצלחת זו, דוחפים את טעם היין לקדמת הבמה. רוזן מונטלצ ' ינו, בן דודו של ברונלו, ידגים זאת בצורה טעימה.