פונדו שוקולד
גשו לסופר וקנו תפוזי טבור, אננס, ליקר אמרטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו פונדו שוקולד.
הוראות
חום 1/2 כוס קרם בסיר כבד שאינו תגובתי על חום מתון עד השמנת מגיעה לרתיחה נמוכה.
הסר את המחבת מהחום והוסף שוקולד.
תן לשוקולד לעמוד בשמנת חמה 3 עד 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן להקציף שוקולד יחד עם השמנת. מערבבים ליקר ו / או אגוזים קצוצים ומעבירים את הפונדו לסיר פונדו או להגדיר את קערת ערבוב על מדף מעל נר קטן מואר. אם פונדו הופך עבה מדי, מערבבים בקרם שמור, 1 כף בכל פעם, כדי עקביות הרצוי. מסדרים את הדיפבלים האהובים עליכם בערימות על מגש לאורך פונדו שוקולד בצד עם מזלגות פונדו, שיפודי במבוק או מזלגות פירות ים, כמו כלים, לטבילה.