קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פונטינה מותססת קרה, Parmigiano, ופיצה אורגנו

פונטינה מותססת קרה, Parmigiano, ופיצה אורגנו
המתכון Fontina מותסס קר, Parmigiano, ופיצה אורגנו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 800 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח ים, שמן זית כתית מעולה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-169 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו פיצה עם פונטינה, תפוחי אדמה וטפנד, פיצה עם פונטינה, פרושוטו וארוגולה, ו ירקות בגריל ופיצה פונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח, שמרים וסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להוסיף מים ללוש על מהירות נמוכה רק עד תערובת מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש. אפשר לנוח במשך 10 דקות. ללוש במהירות נמוכה במשך עשר דקות נוספות. התערובת צריכה לבוא יחד לתוך מסה מלוכדת שבקושי נדבקת לתחתית הקערה כפי שהוא kneads. בהתאם לסוג הקמח המשמש, ייתכן שיהיה עליך להוסיף עד 1/2 כוס קמח נוסף. אם הבצק נדבק בכבדות לתחתית הקערה, מוסיפים קמח 1 כף בכל פעם עם מיקסר פועל עד שהוא יוצר מסה שרק בקושי נדבק לקערה. מכסים את הקערה בחוזקה בפלסטיק או מעבירים את הבצק לשתי שקיות נעילה ברוכסן בגודל גלון, אוטמים ומקררים לפחות בין לילה, ועד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין ואבק את החלק העליון בקמח נוסף. באמצעות מגרד ספסל, לחלק את הבצק לשש חתיכות אפילו, כשישה אונקיות כל אחד. באמצעות ידיים מקורנות, לעצב כל חתיכה לכדור מסודר על ידי איסוף הבצק כלפי הקרקעית. מעיל ארבעה מיכלים קטנים עם ספריי בישול שאינו מקל או שמן זית (קערות דגנים גדולות לעבוד נהדר עבור זה) ולהוסיף כדור בצק אחד לכל קערה. ריסוס קל של כדור בצק עם תרסיס בישול שאינו מקל. מכסים בחוזקה בניילון נצמד, ומאפשרים לעלות בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות (הבצק צריך להכפיל בערך בנפח).
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להעביר 1 כדור בצק לקערה בינונית מלאה בקמח להעיף למעיל. הרם אותו בעדינות לטפוח את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להעביר אותו למשטח מקומח בעדינות למתוח אותו לתוך מעגל 10 אינץ', משאיר את הקצה החיצוני 1 אינץ מעט עבה יותר מהמרכז. הדרך הטובה ביותר לעשות את זה כדי להתחיל על ידי בעדינות מתיחה עם קצות האצבעות. הרם את הבצק מעט מתוח ומניח אותו על הפנים הפתוחות של יד שמאל. לזרוק אותו הלוך ושוב בין הידיים הפתוחות שלך, מסתובב אותו מעט עם כל לזרוק עד שהוא משתרע סביב 8 אינץ ' בקוטר. להחזיר אותו לפני השטח עבודה. עם יד שמאל שטוחה במרכז הסיבוב, השתמש ביד ימין כדי למתוח את קצה הבצק החוצה, מסתובב לפי הצורך עד שהוא אפילו 10 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
יש הגבינות שלך, שמן זית, מלח ים, ועלים אורגנו מוכנים וקרוב לצינור. מחממים את broiler גבוה ולסדר את המדף כך שאתה יכול רק בקושי להתאים 12 אינץ ' כבד תחתית תנור הוכחה ברזל יצוק או מחבת נירוסטה על גבי זה. מחבת אבק עם קמח, להקיש עודף, ולאחר מכן לחמם את המחבת על חום גבוה וחום עד עישון קל, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים עיגול בצק אחד למחבת. זה אמור למלא את כל המשטח התחתון. עבודה במהירות, להפיץ 1 / 6th של פונטינה על פני השטח ואחריו 1 / 6th של Parmigiano, עוזב את הגבול החיצוני 1 אינץ ' un-sauced. מתבלים במלח ים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(או או רגיל)(או או רגיל)
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
טפטוף עם 1 כף שמן זית, ולפזר 2 אורגנו גבעולים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
10
העברת מחבת כדי broiler ו broil עד פיצה הוא נפוח ו חרוך כהה כתמים (זה יכול לקחת בכל מקום בין 1 1/2 ל 4 דקות, בהתאם לכוח של broiler שלך). להחזיר את המחבת אל הכיריים ומבשלים עד התחתון חרוך כהה כתמים, באמצעות מרית מתכת דקה להציץ לאחר כ 1 דקה (בהתאם למחבת אתה משתמש, אתה יכול לדלג על שלב זה אם הפיצה כבר חרוך).
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מעבירים את הפיצה ללוח חיתוך ומגישים מיד. חזור על שלבים 4 ו -5 לאפות פיצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד