פוקאצ'יאן ירקות בגריל הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 189 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, בצל, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פוקצ'ה ירקות, פוקצ'ה ירקות וגבינה, ו כריך פוקצ'ה הודו וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים שמרים וסוכר ב 1 1/3 כוסות מים חמים 2 כפות שמן בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת שמרים, ערבוב לשלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק של 1/3 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) הקש בצק החוצה על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במשך 30 דקות.