קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

פורטובלו ותרד בולונז

פורטובלו ותרד בולונז
פורטובלו ותרד בולונז דורש סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 908 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, גבינת פקורינו-רומנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו רוטב יקר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 74%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טורקיה ותרד בולונז, לזניה בולונז עם תרד, ו פורטובלו-סלט תרד.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הפטריות המיובשות בסיר קטן ומכסים במים או בציר עוף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך תלול.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים סיר כבד על אש בינונית עד בינונית-גבוהה עם 2 סיבובים של המחבת שמן זית כתית מעולה. כשהוא חם, מוסיפים את החמאה וממיסים לשמן ואז מוסיפים פורטבלות. לאחר 6 דקות מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום ועלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
קולים עד שהם רכים, 15 דקות, ואז מפרידים ומוסיפים תרד. מתבלים את תערובת התרד במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. נטפל ביין.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוציאים את הפטריות המיובשות מהנוזל. קוצצים את הפטריות ומערבבים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מוסיפים את הנוזל השריה, שומרים את הכפות האחרונות מכיוון שכל חצץ על הפטריות יתייצב בתחתית. מערבבים פנימה את החלב. מבשלים על אש נמוכה 20 דקות. מצננים לחלוטין ומאחסנים לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
7
מחממים את המנה על אש בינונית.
8
מוסיפים מעט ציר או חלב כדי לשחרר את הרוטב שוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
9
מביאים לרתיחה סיר מים גדול, ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מגישים בקערות רדודות, ומעליהן פטרוזיליה וגבינת פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה