פורטובלו פניני במרינדה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. אם $1.83 למנה נופל בתקציב שלך, במרינדה Portobello Panini יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גבינה, ויניגרט שמן זית, פטריות טרום פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. נסו Portobello Panini לחוץ, Portobello גריל פניני, ו לב בצורת Portobello Panini (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות בשקית פלסטיק בגודל רבע גלון.
מוסיפים ויניגרט; שקית חותם, בעדינות לזרוק מעיל.
. בעוד פטריות להשרות, לחתוך כיכר לחם במחצית אופקית. חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של כיכר, משאיר גבול 1/2 אינץ'. שמור לחם קרוע לשימוש נוסף.
לשלב גבינות בקערה קטנה מיקרוגל בטוח; מיקרוגל ב 15 שניות גבוהות או עד רך.
מוסיפים זיתים, חרדל ושום; מערבבים היטב.
תערובת מורחת על החצי התחתון של כיכר; למעלה עם בזיליקום, עגבניות, פטריות. למעלה עם חצי כיכר שנותר. מעיל שני הצדדים של כריך עם ספריי בישול.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; כריך מקום במחבת.
מניחים חתיכת נייר על כריך; למעלה עם מחבת כבדה. לבשל 2 דקות. הפעל כריך; להחליף נייר כסף ומחבת כבדה. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב.