פטוצ'יני ברוטב בטרנוט וגורגונזולה
פטוצ'יני ברוטב בטרנוט וגורגונזולה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, מלח, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו פטוצ'יני עם דלורית ורוטב פטריות שמנת, פטוצ'יני עם גורגונזולן ופרושוטו, ו פטוצ'יני עם נענע, אגוז, ו Gorgonzola פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, סקווש, 1/4 כפית מלח ופלפל; מטגנים 6 דקות או עד הסקווש הוא כמעט רך.
להוסיף שום טחון; saut 1 דקה. לכסות ולהניח בצד.
להביא 2 כוסות חלב לרתיחה בסיר.
שלב את שארית 1 כוס חלב וקמח, ערבוב היטב עם מקצף; בהדרגה להוסיף חלב רותח, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
הוסף 1 כוס גבינה, ומערבבים עד חלקה.
מערבבים תערובת סקווש, פסטה ותערובת גבינה בקערה גדולה.
מפזרים עם הנותרים 1 כפית מלח; לזרוק היטב לשלב.
מפזרים 1/4 כוס פטרוזיליה, אגוזי מלך קצוצים, קליפת לימון, ואת הנותרים 1/2 כוס גבינה.