פטוצ'יני עגבניות טריקולור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עגבניות טריקולור. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שאלוט, בזיליקום, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארטישוק, שומר, סלט עגבניות טריקולור, צדפות ים עם פטוצ'יני עגבניות, ו פטוצ'יני שרימפס עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/3 כוס שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט ו sauté 5 דקות.
להוסיף שום; sauté 2 דקות. להפחית את החום בינוני; להוסיף עגבניות ועשבי תיבול. מערבבים עד עגבניות מחוממות דרך, על 2 דקות.
הסר מהחום; מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז; העברה לקערה. למעלה עם תערובת עגבניות.
טפטוף עם 1/3 כוס שמן ומפזרים פרמזן.