קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte

פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פטריות, פולנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו פטריות בר, גזר לבן רגאוט עם גבינה פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בנדיבות חמאה 13x9x1 אינץ ' אפייה גיליון. להביא חלב, מרק, עלה דפנה להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר סיר מחום; לכסות ולתת תלול 20 דקות כדי לאפשר טעמים להתפתח. להשליך עלה דפנה. מביאים נוזלים לרתיחה. בהדרגה להוסיף פולנטה, לטאטא כל הזמן עד חלקה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד פולנטה הוא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. מערבבים בגבינת Comté וחמאה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ComteComte
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
העברת פולנטה להכין גיליון אפייה 13x9x1 אינץ'. באמצעות ידיים רטובות, לחץ על פולנטה באופן שווה על גיליון לקצוות. להירגע עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
חותכים פולנטה ל 20 ריבועים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1
ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את כל הפטריות וsauté עד רך משחימים, ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מוסיפים שאלוט וחומץ בלסמי; סאוטה עד מכרז, על 2 דקות. מתבלים קלות לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
4
לחמם פטריות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים מרק ומבשלים 1 דקה. מערבבים בfrème fraîche וחצי פטרוזיליה. ראגו פטריות העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרם פרשקרם פרש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
הסר מהחום; coverto להתחמם.
7
בינתיים, מחממים תנור ל 149°. להמיס הנותרים 1 כף חמאה עם הנותרים 2 כפות שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף ריבועי פולנטה למחבת ומבשלים עד השחמה, על 2 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ושומרים על חום בתנור בזמן בישול שאר ריבועי הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מסדרים 2 ריבועים פולנטה על כל צלחת. למעלה כל עם רגאוט פטריות חם; מפזרים גבינת Comté מגוררת ופטרוזיליה הנותרים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ComteComte
1
קומטה (בצרפתית: Comté) היא גבינת פרה חולבת חצי מוצקה בסגנון גרוייר, המיוצרת בעיקר באזור פראנצ ' ה-קומטה שבצרפת. זה מוסיף טעם נהדר למתכון זה וגם יהיה טעים על מגש גבינה. רשת Comté זמינה בחנויות סופרמרקטים, גבינות ומזונות מיוחדים.
מרכיבים שתצטרך
ComteComte
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
* ניתן למצוא פולנטה בכמה סופרמרקטים, כמו גם בחנויות מזון טבעי ושווקים איטלקיים. אם פולנטה אינה זמינה, תחליף כמות שווה של קמח תירס צהוב רגיל ובשל אותו כמחצית זמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת