קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte

פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פטריות, פולנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו פטריות בר, גזר לבן רגאוט עם גבינה פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בנדיבות חמאה 13x9x1 אינץ ' אפייה גיליון. להביא חלב, מרק, עלה דפנה להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר סיר מחום; לכסות ולתת תלול 20 דקות כדי לאפשר טעמים להתפתח. להשליך עלה דפנה. מביאים נוזלים לרתיחה. בהדרגה להוסיף פולנטה, לטאטא כל הזמן עד חלקה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד פולנטה הוא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. מערבבים בגבינת Comté וחמאה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ComteComte
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
העברת פולנטה להכין גיליון אפייה 13x9x1 אינץ'. באמצעות ידיים רטובות, לחץ על פולנטה באופן שווה על גיליון לקצוות. להירגע עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
חותכים פולנטה ל 20 ריבועים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1
ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את כל הפטריות וsauté עד רך משחימים, ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מוסיפים שאלוט וחומץ בלסמי; סאוטה עד מכרז, על 2 דקות. מתבלים קלות לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
לחמם פטריות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים מרק ומבשלים 1 דקה. מערבבים בfrème fraîche וחצי פטרוזיליה. ראגו פטריות העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרם פרשקרם פרש
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
הסר מהחום; coverto להתחמם.
7
בינתיים, מחממים תנור ל 149°. להמיס הנותרים 1 כף חמאה עם הנותרים 2 כפות שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף ריבועי פולנטה למחבת ומבשלים עד השחמה, על 2 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ושומרים על חום בתנור בזמן בישול שאר ריבועי הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מסדרים 2 ריבועים פולנטה על כל צלחת. למעלה כל עם רגאוט פטריות חם; מפזרים גבינת Comté מגוררת ופטרוזיליה הנותרים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ComteComte
1
קומטה (בצרפתית: Comté) היא גבינת פרה חולבת חצי מוצקה בסגנון גרוייר, המיוצרת בעיקר באזור פראנצ ' ה-קומטה שבצרפת. זה מוסיף טעם נהדר למתכון זה וגם יהיה טעים על מגש גבינה. רשת Comté זמינה בחנויות סופרמרקטים, גבינות ומזונות מיוחדים.
מרכיבים שתצטרך
ComteComte
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
2
* ניתן למצוא פולנטה בכמה סופרמרקטים, כמו גם בחנויות מזון טבעי ושווקים איטלקיים. אם פולנטה אינה זמינה, תחליף כמות שווה של קמח תירס צהוב רגיל ובשל אותו כמחצית זמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת