פטריות ועוף עם מרק שמנת חמוצה דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לך בצל ירוק, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה מ Allrecipes יש 5 אוהדים. נסו שמנת חמוצה עוף ומחבת אורז פטריות, תבשיל עוף ופטריות עם רוזמרין ושמנת חמוצה, ו שמנת של עוף פטריות מרק אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים את הטרגון, אגוז מוסקט, בצל ירוק, ו 2 צובטים של מלח לתוך חמאה מומסת; לבשל ומערבבים עד הבצל הירוק מתרככים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/4 פאונד פטריות מורל
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
2
מוסיפים את הפטריות, מערבבים למעיל, וממשיכים לבשל עד שהפטריות רכות, כ -5 דקות יותר. מקפלים את העוף לתערובת ומבשלים יחד עד העוף מקבל חם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מפזרים את הקמח על התערובת; מערבבים עד נספג לחלוטין לתוך התערובת, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
4
ממיסים את קוביות הבשר במים החמים; יוצקים לתערובת העוף על 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב כדי לפזר כל גושים של קמח בין קבוצות. להגדיל את החום כדי להביא את התערובת לרתיחה; להחזיר את החום בינוני. מערבבים את השמנת החמוצה לתוך התערובת עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עדשים מיובשות
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
5
ממיסים את עמילן התירס לתוך החלב הקר; מערבבים לתוך המרק. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל את המרק עד שהוא מתחיל בועה בצדדים, אבל לא רותח; שוב לחזור חום בינוני, ערבוב ללא הרף.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קרוטונים, לקישוט
6
מוסיפים את מיץ הלימון, רוטב פלפל קאיין, מלח ופלפל; מערבבים.