קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פטריות מוקפצות

פטריות מוקפצות
פטריות מטוגנות דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 88 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: פטריות מטוגנות, פטריות מוקפצות, ו פטריות מטוגנות.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה לחום גבוה ומוסיפים את השמן. חכה 1 או 2 דקות עד שהוא יגיע לנקודת העישון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל והשום וזורקים בזעם כדי שהשום לא יישרף. כאשר הבצל הופך שקוף להוסיף את הפטריות ולזרוק עד שכל הפטריות זהובות חום וקרמל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים חמאה ותימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מגישים באופן מיידי.
6
הערה של קוק: לעולם לא להפעיל פטריות ישירות מתחת למים; הם יספגו מים כמו ספוג, ואת הטחון שלך יהיה הרבה יותר מדי רטוב. במקום זאת, באמצעות מגבת נייר לחה מעט, לנגב פטריות למטה. לחלופין, להשתמש מברשת מאפה אבק את הלכלוך מן הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים