פטריות ממולאות בייקון-פקאן
פטריות ממולאות בייקון-פקאן עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. תמורת 43 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 133 קלוריות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עירית, פטריות, שמנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 25%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פטריות ממולאות בייקון ופקאן, פטריות ממולאות בייקון ופטריות ממולאות גבינה ובייקון.
הוראות
מחממים פטם מראש. במחבת גדולה מחממים 2 כפות חמאה ושמן על אש בינונית-גבוהה.
הוסף כובעי פטריות; לבשל 2 דקות מכל צד.
להסיר עם מלקחיים; מסננים על מגבות נייר, עם הגבעול כלפי מטה.
באותה מחבת מחממים את יתרת החמאה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף בצל; מבשלים ומערבבים עד לריכוך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את שאר החומרים. כף לתוך כובעי פטריות.
מניחים על מחבת ברילר. צולים 5 אינץ' מהחום 2-3 דקות או עד שהמילוי משחים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור פטריות ממולאות. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.