קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות80
מגזין

פטריות ממולאות ים תיכוניות

פטריות ממולאות ים תיכוניות
פטריות ממולאות ים תיכוניות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 793 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, עגבניות מיובשות בשמן ארוז, שלוש גבינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סרטן ים תיכוני ופטריות ממולאות קוסקוס, מתאבן מהיר: פטריות ממולאות ים תיכוניות, ו פלפלים ים תיכוניים ממולאים עם קוסקוס, עוף ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר גבעולים מפטריות; קוצצים דק מספיק גבעולים למדוד 1/4 כוס. השלך את הגבעולים הנותרים או להכניס למקרר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2
שמן חום במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים גבעולים ועגבניות קצוצים; מבשלים ומערבבים 2 עד 4 דקות. או עד פטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
מוסיפים פירורי לחם ובצל; מבשלים ומערבבים 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
הסר מהחום; מגניב 10 דקות.
6
תנור חום ל 400 F. להזמין תערובת פירור 1/4 כוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מערבבים גבינת שמנת, גבינה מגורדת ובזיליקום בקערה בינונית עד מעורבב. מערבבים בתערובת הפירורים הנותרים; כף לתוך פטריות, הוספת כ 1 כף. לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף; מפזרים תערובת פירור שמורה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים 15 עד 20 דקות. או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות