קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

פטריות ממולאות שרימפס מדהימות

פטריות ממולאות שרימפס מדהימות
צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן ופסקטריאן? פטריות ממולאות שרימפס מדהימות יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתאים ל-20 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 39 קלוריות. אם יש לכם גבינת שמנת עירית ובצל, שרימפס, רוטב חם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -50 דקות. עם כפית ציון 31%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: פטריות פורטבלו ממולאות שרימפס, פטריות ממולאות שרימפס קארי, ו פטריות פורטבלו ממולאות שרימפס.

הוראות

1
משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. ממלאים סיר במים ומבשלים את מכסי הפטריות על אש בינונית למשך 2 דקות, עד שהפטריות מתחילות להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוציאים את הפטריות בעזרת כף מחוררת, מסננים ומניחים לצדדים קרירים וחלולים כלפי מטה, על מגבות נייר, למשך כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
בזמן שכובעי הפטריות מתקררים, שלבו בקערה את השרימפס, גבינת השמנת, רוטב ווסטרשייר, אבקת השום והרוטב החם ובחשו לתערובת טובה. כף כ -2 כפיות מתערובת השרימפס לכובע של כל פטריה והניח, ממלא את הצד כלפי מעלה, בתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מפזרים את גבינת הרומנו על כל פטריה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות או למשך הלילה כדי למזג את הטעמים ולמצק את המלית.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
5
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). חושפים את המנה ואופים את הפטריות בתנור שחומם מראש למשך כ -15 דקות, עד שהגבינה משחימה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטי סורטסלה פינו גריגיו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.