קושימומחה
מוכן ב1 ש, 37 דק.
מנות4
ציון בריאות41
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות פורטובלו ממולאות ירקות

פטריות פורטובלו ממולאות ירקות
אם יש לך בערך 1 שעה ו 37 דקות לבלות במטבח, פטריות פורטובלו ממולאות ירקות עשויות להיות נהדרות ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לבבות ארטישוק, אבקת שום, חצילים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 355 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 95%. נסו פטריות פורטובלו ממולאות דגנים וירקות, פטריות פורטובלו ממולאות ירקות בגריל, ו פטריות פורטובלו ממולאות ירקות בגריל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים את החומץ הבלסמי, אבקת השום ואבקת הבצל יחד בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את הפטריות בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
יוצקים פנימה את תערובת החומץ הבלסמי, אוטמים את השקית והופכים בעדינות לציפוי פטריות באופן שווה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מקום במקרר במשך שעה 1.
5
מניחים את שמן הזית למחבת ומחממים על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את החציל והתרד; מבשלים ומערבבים עד שהחציל מזהיב, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוציאים פטריות מהמרינדה, מנערים כל עודף וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מניחים פטריות בצלחת מוכנה, בצד העליון למטה. כף את תערובת החצילים והתרד באופן שווה על הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
מפזרים גבינת מוצרלה. מחלקים את העגבניות ולבבות הארטישוק באופן שווה בין הפטריות. מעל כל פטריה גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים עד שהגבינה נמסה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מגישים חם.