קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פטריות פורטובלו עם שעורה מבושלת ולימון משומר מ-Ottolenghi

פטריות פורטובלו עם שעורה מבושלת ולימון משומר מ-Ottolenghi
מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם טימין, עלי טימין, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פלפל קלוי שעורה אגס, אספרגוס עם ויניגרט לימון מאייר, לימון משומר, ו פטריות פורטובלו ממולאות.

הוראות

1
קודם תבשל את השעורה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
2
מחממים את שמן החמניות בסיר כבד ומבוסס על בצל ושום עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השעורה, מנמיכים את החום, ואז מכסים ומבשלים במשך 1 שעה, עד שכל הנוזל נספג והשעורה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 ° F / 180 ° C. קח תבנית אפייה גדולה לשמן אותו בכבדות עם שני שלישים של החמאה. לפזר את זרעי הקורנית על זה. Stem הפטריות ומניחים את כובעי הפטריות, בצד הגבעול למעלה, על גבי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
יוצקים מעל היין והמלאי ולפזר את השום פרוס מעל. נקדו כל פטריה עם כמה ידיות של החמאה שנותרה, ואז מתבלים במלח ופלפל. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ומניחים בתנור במשך 15 עד 20 דקות, עד שהפטריות רכות. השאר אותם במיצי הבישול שלהם עד שאתה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כאשר השעורה נעשית, להסיר את המחבת מן החום ומערבבים את לימון נשמר, פטה, פטרוזיליה, טימין. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל. כדי לשרת, לחמם את הפטריות בתנור במשך כמה דקות, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים כל פטרייה, בצד גזע למעלה, על צלחת הגשה. סקופ את השעורה על גבי כפית כמה מיצי בישול פטריות מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
8
מקשטים עם נבטי בזיליקום ורסס על שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נבטיםנבטים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות