פילה דג טעים
פילה דג טעים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטרי ומספק כ 5 מנות. לבמנה עיקרית זו יש 273 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, רוטב ספגטי, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 76%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה סלמון טעים, פילה שפמנון טעים, ו פילה דגים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים דגים בשמן במשך 4 דקות מכל צד או עד שהם פריכים וזהובים. בינתיים, בסיר גדול, שלבו את רוטב הספגטי והחזרת; מבשלים עד לחימום.
כף מעל דגים; מפזרים גבינה. מכסים ומסירים מהאש.
מניחים לעמוד 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לפילה דגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות ספסל סונומה החוף פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![ספסל סונומה חוף פינו נואר]()
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מכרם חוות סנג ' אקומו אמרל בחוף סונומה אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.