פילו עגבניות טארט
, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פילו עגבניות טארט, טארט גזר Filo, ו שוקולד פאדג'פילו (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף ונייר ספריי עם תרסיס שמן בישול (או מברשת קלות עם שמן צמחי).
להניח 1 גיליון filo על נייר מברשת קלות עם קצת חמאה מומסת.
מפזרים בכל רחבי עם 1 כף. פרמזן. חזור על שכבות 5 פעמים נוספות (עם פילו, חמאה, פרמזן), לחיצה על כל גיליון בחוזקה כך שהוא מקלות גיליון להלן.
להניח את גיליון filo האחרון על גבי, מברשת עם נשאר חמאה מומסת, ומפזרים על הנותרים 1 כף. פרמזן.
פזר בצל על פני פילו, למעלה עם מוצרלה, ולסדר פרוסות עגבניות בשכבה אחת, חופפים מעט.
מפזרים קורנית ומלח ופלפל לפי הטעם.
אופים עד פילו הוא חום זהוב, 30 עד 35 דקות. מגניב 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.