פיצה בגריל
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פיצה בגריל. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מכלמתכונים יש 165 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 28 דקות. אם יש לכם שמן נוסף, קמח, תוספות אחרות לפי הצורך, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 63%. מתכונים דומים: פיצה עוף בגריל, אספרגוס ופטריות עם קרום פיצה מאפיית בלקבירד, פיצה עוף בגריל, אספרגוס ופטריות עם קרום פיצה מאפיית בלקבירד, ו פיצה עוף בגריל, אספרגוס ופטריות עם קרום פיצה מאפיית בלקבירד.
הוראות
הפעל אש פחם או מחממים גריל גז לחום בינוני-גבוה.
שלב בקערה גדולה 2 כוסות קמח, שמרים לא מומסים, סוכר ומלח.
מוסיפים מים חמים מאוד ושמן; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, בערך 1 דקה. מוסיפים בהדרגה מספיק קמח להכנת בצק רך. בצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש * * על משטח מקומח, להוסיף קמח נוסף במידת הצורך, עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי אך לא דביק, כ -5 דקות.
מחלקים בצק ל 8 מנות. טפחו או גלגלו בצק על דלפק מקומח היטב לעיגולים בגודל 8 אינץ'; הם לא צריכים להיות מושלמים.
מברישים את שני צידי הקרום בשמן נוסף. בעזרת ידיים מרימים כל קרום בזהירות ומניחים על הגריל. מבשלים 3 עד 4 דקות עד שהתחתית משחימה קלות והחלק העליון נראה מסודר. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הסר את הקרום מהגריל, הצד הצלוי כלפי מעלה, לפלטה או לתבנית אפייה.
מוסיפים קלות רוטב ומעליהם את הצד הצלוי של כל קרום פיצה. עודף רוטב או תוספות מקשה על הטיפול בפיצה. חזור על הפעולה עם שאר הפיצות.
החלק בזהירות כל פיצה על הגריל. מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות עד שתחתית הקרום משחימה והגבינה נמסה.
מוציאים מהגריל ומגישים מיד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק אושר צוף]()
גרהם בק אושר צוף
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-סק הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים יותר שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר