פיצה הכל בגריל
פיצה הכל בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 672 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים, קפיקולה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו פיצה עוף בגריל, אספרגוס ופטריות עם קרום פיצה מאפיית בלקבירד, גביני מרגריטה פיצה חומוס עם לחם פסטו בגריל, ו פיצה וחלום (פיצה חסה בגריל) (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 1 כוס מים חמים (כ 105 מעלות פרנהייט) והסוכר בקערה קטנה ומפזרים את השמרים מעל.
תנו לעמוד עד לקבלת קצף, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את שמן הזית.
מקציפים את הקמח והמלח בקערה גדולה. יוצרים באר במרכז, יוצקים פנימה את תערובת השמרים ומערבבים ליצירת בצק מדובלל. הופכים על משטח מקומח ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -5 דקות, מוסיפים מספיק קמח כדי למנוע את הידבקותו. יוצרים לכדור, מכניסים לקערה משומנת גדולה והופכים לציפוי בשמן. הפעל התפר בצד למטה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר עד הוכפל, כ 1 שעה 30 דקות. בינתיים מחממים גריל לגובה בינוני (אם משתמשים בגריל פחמים, בנק את הגחלים לצד אחד) וצולים את התוספות (ראה להלן).
מסדרים את הירקות הצלויים בערימות על תבנית עם נייר אפייה, מתבלים במלח ופלפל ומזלפים שמן זית.
מוסיפים את שאר התוספות לתבנית האפייה; מניחים ליד הגריל.
מנמיכים את אש הגריל לשפל בינוני (על גריל פחמים מורחים את הגחלים לשכבה אחת ומניחים להתקרר עד שהם מכוסים באפר אפור בהיר). מחלקים את הבצק לשניים ומאבקים את הבצק ומשטח העבודה בקמח.
מגלגלים כל חלק למלבן בגודל 7 על 12 אינץ 'בעובי של כ-1/8 אינץ'.
מברישים תבנית אפייה הפוכה בשמן זית ומניחים עליה את שני הקרום. הרם כל חתיכה בפינות ושכב על הגריל, בצד המשומן כלפי מטה; מבשלים עד שהבצק מתנפח והחלק התחתון נוקשה ומסומן, כ -5 דקות.
הופכים את הבצק בעזרת מלקחיים, מברישים בשמן זית, מורחים ברוטב העגבניות ומעליהם מוצרלה. מסדרים מעל את הירקות הצלויים והפלפלים הקלויים. מכסים ומבשלים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות נוספות.
מעבירים את הפיצות לקרש חיתוך. למעלה עם הקפיקולה, הירוקים, הבזיליקום, טפטוף שמן זית ומלח.
רוטב עגבניות גריל 3 עגבניות בשלות גפן, מפנה, עד חרוך, 10 דקות.
מעבירים לקערה, מוסיפים 1 שן שום קצוצה, 2 כפות שמן זית ומלח ופלפל. מגניב, ואז למחוץ לתוך רוטב.
חותכים 1 בצל אדום בינוני או 1 נורת שומר קטנה ל -8 טריזים. זורקים עם 1 כף שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל, מפנה, עד רך, על 10 דקות; פרוסה.
פטריות לזרוק 8 אונקיות נבעו פטריות שיטאקי עם 3 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים, הופכים, עד שהם רכים, כ -2 דקות לכל צד; חותכים לשניים.