קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

פיצה חג ההודיה

פיצה חג ההודיה
פיצה חג ההודיה מתכון יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 50 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 1112 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלית, רוטב חמוציות שמנמן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו פיצה חג ההודיה, חג ההודיה שאריות פיצה, ו כפול דייב חג ההודיה פיצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים לתנור אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה; מחממים מראש ל 500 מעלות צלזיוס.מותחים את בצק הפיצה לסיבוב בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח. אבק קליפת פיצה או תבנית אפייה הפוכה עם 1/2 כפית קמח תירס והניח את הבצק מעל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברישים בשמן הזית ומפזרים את הסוכר ואת יתרת 1/2 כפית קמח התירס. מחליקים על אבן הפיצה החמה או על תבנית האפייה ואופים עד להזהבה בתחתית, 5 עד 7 דקות. בינתיים מערבבים בקערה את הפירה עם 1/4 כוס גבינה והחלב; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מגלגלים כפות מהמלית לכדורים בגודל 1 אינץ ' כדי להיראות כמו קציצות. גרוס את בשר ההודו וג ' וליאן את העור. החלק את הקרום חזרה לקליפה.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מורחים את פירה צ ' דר על הקרום, ואז למעלה עם תרנגול הודו מגורר. כף את רוטב החמוציות מעל הפיצה וטפטף את הרוטב. מסדרים מעל את כדורי המלית ומפזרים את יתרת 1/4 כוס הגבינה ואת עור ההודו. מחזירים את הפיצה לתנור ואופים עד להזהבה, 8 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די ארקנו סטראדן אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
טנוטה די ארקנו סטראדה אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
טנוטה די ארקנו סטראדה אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
2015 היה הבציר החם המושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף משחרר מיד גוונים של יערה וריבת תות, ומסיים בגוון צמחי מרפא של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כולם ממוסגרים בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. טעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט פטל, נותן דרך גוונים אוכמניות חמקמק אי פעם. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור מתמשך וקליפת תפוז. זו שנה מרגשת עבור סנגיובזה ויש לה פוטנציאל לגיל 15-20 שנה.