פיצה מקסיקנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan המקסיקני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 514 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך זיתים, גבינת צ'דר, רוטב פרגו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מקסיקני Pizzan II, פיצה מקסיקנית, ו פיצה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
להפשיר את גיליון מאפה בטמפרטורת החדר במשך 40 דקות או עד שזה קל להתמודד.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
לפתוח את גיליון מאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את גיליון המאפה לתוך מלבן 15x10 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה. תדקור את המאפה במזלג.
אופים במשך 10 דקות או עד המאפה הוא זהוב.
מערבבים את הרוטב האיטלקי ורוטב פיקנטה בקערה קטנה.
מורחים את תערובת הרוטב על המאפה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. למעלה עם הגבינות ומפזרים את הזיתים.
אופים במשך 5 דקות או עד הגבינה נמסה.
חותכים את הפיצה ל8 חתיכות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.