פיצה פופרס
המתכון לפיצה פופרס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלכם בכ -45 דקות . למנה זו יש 249 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-16 סועדים . אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם אורגנו, שומן, פפרוני וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 39% , וזה לא כל כך מדהים. פופפרס כרובית איטלקיים פריכים במתאבן , פופפרס לבבות ופיטטה - פיצה פריטטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים, אורגנו ומלח. בסיר, חממו מים ושומן עד לטמפרטורה של 120-130 מעלות.
מוסיפים למרכיבים היבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת לחה.
מוסיפים ביצה; מקציפים במהירות בינונית במשך דקה אחת. מוסיפים גבינה ופלפל פפרוני; מערבבים היטב. מוסיפים מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
מניחים אגרוף בצק. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים לארבעה חלקים. מחלקים כל חלק לשמונה כדורים.
גלגלו כל כדור לחבל באורך 30 ס"מ. קשרו אותו לקשר רופף, תוך השארת שני קצוות ארוכים. קפלו את הקצה העליון מתחת לגליל; הביאו את הקצה התחתון כלפי מעלה ולחצו למרכז הגליל.
מניחים על תבניות אפייה משומנות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-30 דקות.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 10-12 דקות או עד להזהבה.