פיקטה עוף לימון
עוף פיקטה לימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 248 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, מרק עוף, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: פיקטה עוף לימון, פיקטה עוף לימון, ו פיקטה לימון-עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
מניחים מגש לתוך התנור כדי להתחמם.
מתבלים את חתיכות חזה העוף עם מלח ופלפל ומעלים אותם בקמח. לנער את עודף קמח.
מחממים את שמן הירקות במחבת; מטגנים את חתיכות העוף עד חום זהוב משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד. עבודה בקבוצות ולא מחבת קהל, הוספת שמן לפי הצורך .
מניחים את חתיכות העוף על מגש מחומם בתנור. כאשר סיים עם כל העוף, לנקז את רוב השמן מהמחבת, משאיר ציפוי דק על פני השטח של המחבת.
מבשלים ומערבבים את השום הטחון במחבת עד ריחני, כ 20 שניות.
יוצקים את מרק העוף. לגרד ולהמיס כל חתיכות חומות מהחלק התחתון של המחבת. מערבבים בפרוסות לימון ומביאים את התערובת לרתיחה.
בואו לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מפחית כ 2/3 כוס, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון וצלפים; מבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט מעובה, כ 5 דקות יותר. זרוק את החמאה למחבת וסחרר אותו לתוך הרוטב על ידי הטיית המחבת עד החמאה נמסה ומאוגדת.
מוסיפים את הפטרוזיליה; מסירים מהחום ומניחים בצד.
מסדרים את מדליוני העוף על צלחות הגשה ורוטב כפית על כל מנה כדי לשרת.