פודינג פירות אדומים
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב לינגונברי בבקבוק, ליווי: קצפת קלה, מיץ רימונים בבקבוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: Puddings ספל תה פסיפלורה, ריקוטן ופודינג פירות מסוכרים, ו ספוג ג'ין & ספוג פירות פודינג עם פודינג.
הוראות
Pur & rasp פטל עם המיצים שלהם במעבד מזון, ואז כוח למרות מסננת בסדר רשת לתוך קערה, להשליך מוצקים.
מפזרים ג ' לטין על מיץ רימון בסיר בינוני ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד ג ' לטין מומס. מערבבים ברוטב אוכמניות וסוכר. מבשלים, מערבבים, עד שהסוכר נמס והרוטב נמס. מערבבים לתוך פירה ברי.
צינה מהירה באמבט קרח, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה להתמלא, כ -30 דקות.
יוצקים לתוך כלים או משקפיים וצינה עד סט, לפחות 3 שעות.
פודינג יכול להיות מקורר עד 3 ימים.