קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פירוגי פטריות בר

פירוגי פטריות בר
Pierogies פטריות בר הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 231 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך חמאה, פטריות קרמיני, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פטריות-Pierogies תפוח, סלט פראי עלייך: סלט פטריות בר עם טימין ולב של רומיין, ו מטבל פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מים רותחים על פורצ ' יני בקערה קטנה ומשרים עד שהתרככו,10 עד 20 דקות. הרם פורצ ' יני מחוץ למים, לסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולשטוף היטב כדי להסיר כל חצץ.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לתוך קערה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
דק קוצצים בצל ושום במעבד מזון, ולאחר מכן להוסיף קרמיני פורצ ' יני ודופק עד קצוץ דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מחממים חמאה במחבת מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים תערובת פטריות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהפטריות יבשות ו-1 גוון כהה יותר, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף שמורות השריית נוזל ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה, יבש, ומתחיל חום, על 15 דקות (יהיה על מילוי כוס 1). מערבבים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1
חצי בצק ולגלגל את פיסת 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 15 אינץ', שמירה על הבצק הנותר עטוף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
חותכים את סיבובים (על 2
3
עם חותך משוריין. שים 1 כפית מילוי במרכז כל סיבוב. עבודה עם 1 עגול בכל פעם, להרטיב את הקצוות עם מים לקפל במחצית כדי ליצור חצי ירח, צובט הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
להעביר pierogies כפי התאספו מגבת מטבח מאובקת קמח. חזור עם סיבובים שנותרו, ואז לעשות יותר pierogies עם בצק שנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה גדולה על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, כ -30 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מבשלים פירוגי בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות עד למכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
העברה עם כפית מחוררת למחבת עם בצל. לזרוק בעדינות מעיל לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
* מילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* Pierogies מלא יכול להיות קפוא 1 חודש. להקפיא על מגש עד המשרד, על 2 שעות, ואז להקפיא שקיות פלסטיק sealable. להפשיר לפני הבישול.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן