פירות עלומים על וופלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פירות עלומים על וופלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 281 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נקטר אגבה, מים, זרעי כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: וופל שוקולד עם דובדבנים עלומים, סירופ מייפל-ביצים עלומות וופלים, ו וופלים עם נקטרינות שלוקות בטרגון-סירופ דבש.
הוראות
בסיר גדול, טוסט זרעי כוסברה עד ריחני (3-5 דקות).
מוסיפים אגבה, גרידת לימון, טרגון ומים; חום לרתיחה, ערבוב להתמזג. מבשלים 10 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 20 דקות.
מוסיפים פירות לסירופ. לכסות סיר ולחזור רתיחה נמוכה, ערבוב מדי פעם. לאחר 10 דקות, להתחיל לבדוק פירות עבור doneness (קצה סכין חדה יחליק בקלות); להעביר קערה כפי שהוא רך. מחליקים עורות ממשמש, שזיפים ואפרסקים; חותכים את כל הפירות לשניים. מערבבים וניל לתוך סירופ.