פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר
פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 881 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם ריבועי דגני בוקר מחיטה, מיונז, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל סקוטי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מרהיב. נסו בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס עם רוטב טרטר, פיש אנד צ'יפס עם מתכון רוטב טרטר תוצרת בית, ו חוף הים האנגלי רוטב טרטר חריף לדגים וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים את הטיגון בשמן צמחי לרמתו המקסימלית, או ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן. מחממים את הטיגון ל -350 מעלות צלזיוס.
מלאו שקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת עם 3 כוסות דגני חיטה. בעזרת מערוך מרסקים קלות את הדגנים לפירורים קטנים. הניחו בצד.
בקערה רדודה, שלבו קמח, תערובת רוטב חווה ומלח. מצפים דגים בתערובת קמח מתובלת ואז מנערים עודפי קמח. טובלים בביצים ומגלגלים בדגנים מרוסקים. המשך עם פילה הנותרים. מוסיפים בזהירות 3 עד 4 חתיכות בטיגון ומבשלים עד להזהבה ופריכה. חזור עם פילה הנותרים.
מגישים עם רוטב טרטר וצ ' יפס מתובל.
בצלחת קטנה, זן להתענג ולזרוק מיצים. בקערה נפרדת, שלבו את התענוג המתוח עם מיונז, חרדל ומיץ לימון. מערבבים היטב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטי סורטסלה פינו גריגיו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![סנטי סורטסלה פינו גריגיו]()
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.