פיתולי טאקו
תפניות טאקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, סלסה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לחמניות סהר בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן מהירים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו עוטפת טאקו ירוקה אולטימטיבית עם בשר טאקו עדשים-אגוז (טבעוני + ללא גלוטן), הכל מסתובב, ו סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים את הגבינה, סלסה, צ ' ילי, אבקת שום, רוטב פלפל חריף, מלח וכמון.
פרוס סהר רול בצק להפריד לתוך 12 מלבנים.
מניחים על גיליונות אפייה ungreased; ניקובים לחץ לאטום.
מניחים תערובת 1/2 כוס בשר במרכז כל מלבן. להביא ארבע פינות למרכז ולסובב; קמצוץ לאטום.
אופים ב 350° במשך 25-30 דקות או עד חום זהוב. אתה יכול להקפיא פיתולי טאקו אפוי עד 3 חודשים בשקית פלסטיק resealable חובה כבדה.
אופים פיתולים קפואים על תבנית אפייה ungreased ב 350° במשך 20 עד 25 דקות או עד מחומם דרך.