פלחי קרחון עם רוטב בייקון וחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טריזים קרחון עם בייקון וחמאה ההלבשה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. אם יש לך בייקון סמיך, מיונז, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו טריזי קרחון עם רוטב חמאה, טריזי קרחון בגריל עם רוטב חמאה-בזיליקום, ו טריזי קרחון עם רוטב גבינה כחולה חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן קערה של מי קרח. בסיר בינוני של מים רותחים, blanch את העגבניות רק עד העורות לשחרר, כ -30 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את העגבניות למי הקרח כדי להתקרר.
מסננים ומקלפים את העגבניות, מתייבשים ומחציתם לרוחב.
מסדרים את העגבניות, לחתוך את הצד, על גיליון אפייה לא דביקה טפטוף עם 2 כפות של שמן זית.
מפזרים את הקורנית קצוצה ומתבלים במלח ופלפל. צלי במשך כ 2 1/2 שעות, או עד העגבניות מאוד רך מעט מכווץ.
להעביר את העגבניות לצלחת ולתת מגניב.
בינתיים, מורחים את קוביות בריוש על תבנית אפייה קטנה וטוסט במשך כ 15 דקות, או עד זהב פריך.
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז, קרם frache ו buttermilk עד חלקה.
מוסיפים את מיץ לימון, פטרוזיליה, נענע ו 1 כף של עירית מתבלים עם מלח ופלפל. מקררים עד שמצוננים.
במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה מעט פריך, 8 עד 10 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
שים כל טריז קרחון על צלחת, להוסיף חצי עגבניות טפטוף עם 2 כפות הנותרים של שמן זית. לפזר את קרוטונים ובייקון על גבי.
מקשטים עם 2 כפות הנותרים של עירית ומגישים, עובר את רוטב חמאה ליד השולחן.