פלנטנים בשלים בגריל (Plátanos Maduros a la Parrilla)
פלנטנות בשלות בגריל (Plátanos Maduros a La Parrilla) נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 226 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם סוכר חום, בננות, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו בננות בשלות בגריל(Plátanos Maduros a La Parrill), Plátanos Maduros Rellenos de Carne (בננות בשלות ממולאות בבשר), ו Platanos Maduros con Miel (בננות מתוקות מטוגנות) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החמאה והסוכר בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים עד שהחמאה נמסה והסוכר מומס בה.
מוסיפים את החומץ ומערבבים היטב.
הכן, גריל, ומגיש את הבננות
מחממים את הגריל לגובה (550°F) וסוגרים את המכסה. המתן לפחות 15 דקות לפני הורדת החום בינוני גבוה (450°F)ולהמשיך. שמן הסורגים גריל עם מגבת נייר ספוג שמן צמחי שנערך עם זוג ארוך של מלקחיים.
חותכים את plantains unpeeled בחצי לאורכו ומניחים אותם לחתוך בצד למטה על הגריל. סגור את המכסה ומבשל במשך 15 דקות. הפוך את plantains מעל ולהוסיף את הצדדים לחתוך של plantains עם זיגוג חמאה. סגור את המכסה והמשיך לבשל עוד 15 דקות.
מברשת קצת יותר זיגוג על plantains לפני הסרת אותם מן הגריל.
מגישים את בננות בעורם בעוד חם מן הגריל.
אתה יכול להכין את ציפוי החמאה כמה שעות מראש. זה יהיה להתעבות כאשר קריר יהיה צורך להיות מחומם מחדש.
Reprinted with permission from Latin Grilling by Lourdes Castro, © 2011 Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.יליד מיאמי, לורדס קסטרו שימש כשף אישי ותזונאי עבור לקוחות בעלי פרופיל גבוה, כגון כריסטינה Saralegui וספורטאים מקצועיים, וכעמית של קרן ג ' יימס בירד. קסטרו הוא שף לטיני מוערך ומורה לבישול, ומחברם של אוכל, שתייה, חשיבה בספרדית. כיום היא מלמדת מדעי מזון באוניברסיטת ניו יורק ומנהלת את האקדמיה הקולינרית במלון בילטמור בקורל גייבלס, פלורידה. למידע נוסף ב-Lourdescastro.com