קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה ברוטב שמנת לימון, אספרגוס ואפונה

פסטה ברוטב שמנת לימון, אספרגוס ואפונה
המתכון פסטה עם רוטב שמנת לימון, אספרגוס, אפונה ניתן להכין בעוד כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. גשו לסופר וקנו אספרגוס, פלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לינגוויני עם אספרגוס, אפונה וארוגולן ברוטב שמנת לימון, רוטב פסטה עם אפונה, ו פסטה עם אפונה, עירית ורוטב שמנת.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף אספרגוס במהלך הרגע האחרון של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים אפונה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים תערובת פסטה מעל אפונה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
5
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף שום למחבת; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים את המרק ואת קורנפלור בקערה קטנה; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים תערובת מרק למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהחום. מערבבים קרם, מיץ, מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים תערובת פסטה לתערובת מרק; זורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
11
מקשטים עם פלפל שחור טחון גס ופרוסות לימון, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
12
מגישים באופן מיידי.