קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

פסטה ופטריות עם ציפוי פירמיזן

פסטה ופטריות עם ציפוי פירמיזן
פסטאן ופטריות עם ציפוי פירורי פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 775 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו אספרגוס ופרמזן-ציפוי פירור ביצה, פרמזן חצילים עם ציפוי פירורי לחם פריך, ו פסטה עם ציפוי פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 425°f. חמאה 13 על ידי 9 אינץ ' או זכוכית אחרת 3 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה עד שהתרכך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
פרושים פירורים במחבת אפייה רדודה ואופים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 6 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, ואז לזרוק עם שום, פטרוזיליה, שמן זית, פלפל, ו 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מסננים פורצ 'יני במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר מעל קערה ומילואים השריית נוזל, ולאחר מכן לשטוף פורצ' יני כדי להסיר כל חצץ. לטפוח יבש דק קוצצים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים חמאה ושמן זית כתית מעולה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז בצל sauté ושום, ערבוב, עד בצל זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים פטריות קרמיני, אורגנו, מלח ופלפל וסוט, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות הם השחמה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מערבבים פורצ ' יני קצוץ, שמורות השריית נוזל, מרק ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
8
בינתיים, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מסננים במסננת, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה ומערבבים בתערובת פטריות ונשאר 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
מפזרים ציפוי לחם באופן שווה על פסטה ואופים, חשוף, עד פירורים זהובים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
* ציפוי פירור לחם יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים