עוגת רוטב תרד איטלקית
. אם יש לך נקניק בתפזורת, קרום כפול מוכן לשימוש עוגה קרום, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה מרהיב. מתכונים דומים: נקניק איטלקי ועוגת תרד, עוגת רוטב תרד איטלקית, ו לזניה איטלקית עם נקניק ותרד.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בנקניק. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, על 10 דקות.
מסננים שומן עודף. הפרד ביצה אחת והניח את החלמון בצד; הכה ביצה לבנה וביצים שנותרו בקערה. מקפלים תרד, גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, מלח, אבקת שום, פלפל, ונקניק לביצים.
קו צלחת עוגה 10 אינץ ' עם מאפה תחתון; לשפוך מילוי לתוך הקרום.
מרדדים את המאפה שנותר כדי להתאים העליון של עוגה; מקום מעל מילוי. לקצץ, חותם, וקצוות חליל; לחתוך חריצים במאפה. מקציפים את המים ואת חלמון הביצה הנותרים בקערה קטנה; מברשת את התערובת על גבי עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא זהוב ומילוי הוא מבעבע, 50 עד 60 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.