פסטה טוסקנית
. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, פטריות, תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 96%. נסו פסטה ובשר טוסקני, פסטת עוף טוסקנית אחת, ו פסטה טוסקנית עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עגבניות, רוטב עגבניות, סוכר ותבלינים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה בחום בינוני. להפחית את החום נמוך; כיסוי ומבשלים 20 דקות.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים קישואים, פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים 4 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים רוטב עגבניות לירקות.
בינתיים, לבשל פסטה לפי ההוראות.
להוסיף תערובת ירקות; לזרוק היטב.
מפזרים גבינת פרמזן גרוסה, אם תרצה.