פסטה טרייה
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטה טרייה, ו פסטה טרייה בקיץ.
הוראות
ערם את הקמח, ועשה בו באר. לשבור את הביצים לתוך הבאר. מקציפים ביצים במזלג. מערבבים לתוך הקמח מהחלק התחתון של הבאר עם המזלג עד שהבצק במרכז הוא חלק או מבריק.
עם הידיים שלך, בהדרגה לשלב את הקמח מבחוץ של הבאר לכיוון המרכז, ללוש בעדינות עד המסה של הבצק מגיע יחד. ללוש את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר קמח, או שלא תוכל לשלב את כל הקמח, בהתאם ללחות ולגודל הביצים. אם הבצק דביק או גמיש מאוד, ללוש יותר קמח לתוכו.
מחלקים את הבצק לשלוש מנות, מכסים בניילון נצמד או בקערה הפוכה, ומאפשרים לנוח לפחות 30 דקות.
מגלגלים את הבצק החוצה דק מאוד על משטח מקומח קלות, חלק אחד בכל פעם. אם יש לך מכונת פסטה, בצע את ההוראות של היצרן לגלגל את הבצק לתוך גיליונות בעובי של 1 מילימטר. השתמש לפי הצורך.