פסטה עוף-סגנון שאנון
אם יש לכם פלפל, רוטב סלט יווני, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. . מתכונים דומים: פסטה עוף בסגנון תאילנדי, אננס תות של שאנון Parfait, ו מתכון הקימצ'י המדהים של שאנון.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה, ומערבבים את הפסטה. מבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
חום 3 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מקציפים יחד את הביצה והמים בקערה.
מניחים פירורי לחם בקערה נפרדת. טובלים חתיכות עוף תחילה לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן לתוך פירורי הלחם כדי מעיל.
מניחים חתיכות עוף מצופה במחבת, ומבשלים 5 דקות בכל צד, או עד ציפוי זהוב חום ומיצים לרוץ ברור.
חום שנותר 1 כף שמן זית במחבת נפרדת מעל חום בינוני.
מערבבים שום, בצל, פלפל ירוק, פלפל אדום, פלפל צהוב, ופטריות. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
בקערה גדולה, לזרוק את הפסטה, עוף, וירקות עם הרוטב היווני.
מגישים עם עגבניות וגבינת פרמזן.