מדליונים חזיר עם חרדל-צ'ייב רוטב
מתכונים דומים: מדליונים חזיר ברוטב חרדל, מדליונים חזיר עם רוטב צלילת חרדל, ו מדליונים חזיר עם רוטב חרדל מגורען.
הוראות
ממיסים 1 חמאת כף עם 1 שמן כף במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה ומבשלים עד תחילת להפוך זהב, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים במרק, יין ושום. מרתיחים עד התערובת מצטמצמת 1 2/3 כוסות, על 4 דקות.
להקציף בcrème fraîche וחרדל; להפריש. (רוטב יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.) ממיסים 1 חמאה כף עם 1 שמן כף במחבת גדולה אחרת מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. Sauté עד השחמה ומבושל, כ 5 דקות לכל צד.
להוסיף רוטב למחבת; רתיחה רוטב על חום בינוני עד מעט מעובה, גירוד כל חתיכות משחי, על 2 דקות. מערבבים עירית קצוצה טרגון. מתבלים במלח ופלפל.
להחזיר חזיר למחבת. מבשלים מעל חום בינוני רק עד rewarmed, ערבוב לעתים קרובות, על 1 דקה.
העברה לצלחת, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.