פסטה פוטנסקה
פסטה פוטנסקה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 458 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, עגבניות משומר, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לבשל פסטה במים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם עם כף.
לנקז ולהניח בצד. במחבת גדולה, מחממים את השמן השמור מאנשובי מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף אנשובי קצוץ; לטגן עד ארומה הוא שוחרר.
מוסיפים עגבניות, שרימפס, זיתים, צלפים ופלפל אדום מרוסק מיובש. מבשלים מעל חום בינוני עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. למחבת להוסיף פסטה סחוטה ולזרוק בתערובת אנשובי למעיל, מקשטים עם פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.