קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות6
מגזין

פסטה פירות ים שמנת Pomodoro

פסטה פירות ים שמנת Pomodoro
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שמנת פירות ים פסטה Pomodoro. זה מתכון pescatarian מגישה 35 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, שרימפס, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פסטה מאכלי ים מוקרמים, פסטת פירות הים המתובלת של באבא, ו סלט הפסטה פירות ים קרים האולטימטיבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ספגטי בסיר גדול כפי שמכוון על החבילה, השמטת מלח. בינתיים, חום 1 כף. שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
דַק-דַק-
2
הוסף שרימפס, צדפות ו 1/4 כפית. פלפל כתוש; לבשל 3 דקות. או עד ששרימפס וצדפות משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים את השמן והבצל הנותרים למחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד בצל הם פריך במכרז. מערבבים שום הנותרים פלפל כתוש; לבשל 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים עגבניות, מרק ומים; מערבבים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
הוסף מולים; כיסוי. לבשל 4 דקות. להחזיר שרימפס צדפות למחבת; לבשל, מכוסה, 2 דקות. או עד שכל המולים נפתחו ושרימפס וצדפות נעשים ומחוממים דרך. בטל כל מולים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מערבבים ממרח גבינת שמנת וחלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
8
מסננים ספגטי. חזור לפן.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
להוסיף תערובת גבינת שמנת; לזרוק מעיל. מערבבים בתערובת פירות ים ובזיליקום. למעלה עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון