קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה
פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 523 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פסטו, שעועית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה, פסטה עם שעועית ירוקה, תפוחי אדמה ופסטו, ו פסטה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה, ומבשלים את פסטה פנה במשך 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום, לנקז, ולחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה, ומבשלים את תפוחי האדמה על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מניחים את השעועית הירוקה בסיר עם תפוחי האדמה. המשך לבשל כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מסננים את תפוחי האדמה המבושלים חלקית ושעועית ירוקה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטגנים את השום על 1 דקה. מערבבים את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שתפוחי אדמה ושעועית רכים ומשחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לזרוק את תערובת תפוחי האדמה לתוך הסיר עם פסטה סחוט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מערבבים ביוגורט, פסטו, וגבינת פרמזן. להזמין פרמזן קטן לפזר על גבי בעת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת