קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות עם מילוי קצפת דולסה דה לצ'ה וזילוף שוקולד

סופגניות עם מילוי קצפת דולסה דה לצ'ה וזילוף שוקולד
Sufganiyot עם מילוי קצפת Dulce de Leche טפטוף שוקולד עשוי להיות רק hor d ' oeuvre אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמרים פעילים קבועים, חלב חם, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Dulce de Leche Sufganiyot של טולואש, צ'ורוס דולצ' ה לצ'ורו עם קצפת, ו מילקשייקים עם חלב קוקוס עם קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תכין סופגנייה. בקערה גדולה, מערבבים מים חמים, שמרים וקמצוץ של סוכר מגורען עד שמרים מתמוסס; בואו לעמוד כמה דקות עד בועות שמרים. (אם השמרים לא בועה, לזרוק את התערובת ולהתחיל מחדש.) מערבבים בסוכר מגורען שנותר, 2 1/2 כוסות קמח, מלח, קינמון, חלב חם, שמן וביצים עד מעורב היטב. מערבבים בהדרגה יותר קמח עד הבצק הוא מוצק וחלק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
קל משמנים קערה גדולה עם שמן או תרסיס בישול; מניחים בצק בקערה, הופך לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד ומניחים לעלייה במקום חם כ-1 שעה או עד שהבצק הוכפל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בעדינות אגרוף למטה בצק; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
4
לרדד כל חצי עד עובי 1/4 אינץ'. באמצעות 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות עגולות או שתיית זכוכית, לגזור 30 עיגולים, לחיצה יחד ולאסוף שאריות בצק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
5
מניחים מעגלים על גיליון עוגיות משומן לנוח, מכסה מעגלים עם מגבת מטבח בעוד שמן לטיגון מתחמם, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
בתנור ההולנדי, חום 3 עד 4 אינץ ' שמן 375°f. פריי sufganiyot, 4 או 5 בכל פעם, בשמן חם על 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה מבושל דרך למרכז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
7
מסננים על צלחת מכוסה מגבות נייר. מגניב לפחות 10 דקות לפני מילוי.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
בינתיים, תכיני את הקצפת של דולצ ' ה. בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שמתחילים להתעבות. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, ולאחר מכן וניל, להכות עד עבה. הכה ב dulce de leche, 1 כף בכל פעם, עד משולב לחלוטין, ואז עד פסגות נוקשות טופס. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
לימון גומילימון גומי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
על גיליון נייר שעווה, לארגן sufganiyot מקורר בשכבה אחת. באמצעות קצה של כף עץ, לתקוע חור דרך הצד של כל אחד עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה הנגדי (להיזהר לא לפרוץ לחלוטין). בתיק לקשט מצויד קצה עגול (1/4-עד 3/4 אינץ ' רחב), למקם תערובת קצפת; צינור 1 עד 2 כפות לתוך כל sufganiyot.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
בשקית ניילון לאחסון מזון קטנה, הניחו שבבי שוקולד וקיצור; אטמו מחדש את השקית. מיקרוגל על גבוה, עוצר לסחוט שקית כל 30 שניות, עד שבבים נמסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
11
חותכים פתח קטן מאוד בפינה התחתונה של התיק; תערובת שוקולד מומסת צינור מעל sufganiyot.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12
בואו לעמוד עד סט, כ -15 דקות.
13
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

2חבילותשמרים יבשים פעילים קבועיםשמרים יבשים פעילים קבועים380אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול dulce de leche (חלב מרוכז ממותק בקרמל)יכול dulce de leche (חלב מרוכז ממותק בקרמל)2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1בצל צהוב בינוני, קצוץמדליית זהב קמח לכל מטרהמדליית זהב קמח לכל מטרה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי ליטר שמנת מתוקהחצי ליטר שמנת מתוקה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חם (105°f עד 115°F)חלב חם (105°f עד 115°F)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)3(יכול להיות או להרחיק)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)11 קילו קישואים,ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי30ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105°f עד 115°F)מים חמים (105°f עד 115°F)