פסטה קריאולית עם נקניק ושרימפס
ניתן להכין את המתכון לפסטה קריאולית עם נקניק ושרימפס תוך כ-35 דקות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 608 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -42 גרם שומן למנה. והוא יספק כ 6 מנות. אם יש לכם עגבניות, ופלפל, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סירי סרטנים קריאוליים קרמיים , ברוקולי, פסטה נקניק ובזיליקום טרי ,ופסטה עם דלעת חמאה, נקניק ופסטו מרווה .
הוראות
מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה מטגנים את הבצל, הסלרי, הפלפלים, הבצל הירוק והשום ב-2 כפות חמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את השמנת, היין או המרק, תיבול קריאולי, מלח, פתיתי פלפל ופלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 5-6 דקות או עד שמסמיך.
במחבת גדולה אחרת, מקפיצים נקניק ושרימפס בשארית החמאה במשך 5-6 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים.
מסננים פטוצ'יני; לזרוק עם תערובת ירקות ותערובת נקניק.