קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

פסטרמה ושיפון פנזנלה

פסטרמה ושיפון פנזנלה
גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי פטרוזיליה שטוחים, מלפפונים פרסיים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט פנזנלה שיפון עם כרוב ניצנים, פסטרמה וויניגרט דיז'ון, לחם שיפון דניname, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° עם המתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את הבצל בקערה ומכסה עם 1 עד 2 כוסות מים קרים. מרחו את המים סביב ולשפשף את הפרוסות עם הידיים. מסננים וחוזרים על התהליך פעמיים או שלוש, נותנים לפרוסות להשרות ולשנות את המים במרווחים של 10 דקות. (השריית בצל גולמי במים קרים מרככת את הנשיכה הקשה.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בינתיים, פרושים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ואופים עד הקצוות פריכים וזהובים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
על קרש חיתוך, דק קוצצים את השום עם 1/4 כפית מלח. בעזרת הלהב והצד השטוח של סכין השף, קוצצים ומגרדים את התערובת למשחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
6
שים את השמן והחומץ לתוך קערה, להוסיף את הדבק השוםוויסק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בקערה גדולה, לשלב את הלחם מקורר, עגבניות 1/4 כפית מלח. כדי לשלב, בעדינות לחיצה על העגבניות קצת לשחרר כמה מיצים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מקלפים את המלפפונים בתבנית זברה וחותכים באלכסון לחצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
9
לנקז ולייבש את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים את הבצל, מלפפון, סלרי, עלי בזיליקום,פסטרמה ועלי פטרוזיליה לסלט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פסטרמהפסטרמה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
להקציף יחד את הרוטב, להוסיף אותולסלט בעדינות לזרוק לשלב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מסלטים: מעבר לקערה: מתכונים יוצאי דופן לאכילה יומיומית של מינדי פוקס. © טקסט 2012 על ידי מינדי פוקס; תמונות © 2012 על ידי אלן סילברמן. פורסם ב-2012 על ידי Kyle Books.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך