פסטרמה ושיפון פנזנלה
גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי פטרוזיליה שטוחים, מלפפונים פרסיים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט פנזנלה שיפון עם כרוב ניצנים, פסטרמה וויניגרט דיז'ון, לחם שיפון דניname, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 232° עם המתלה באמצע.
שים את הבצל בקערה ומכסה עם 1 עד 2 כוסות מים קרים. מרחו את המים סביב ולשפשף את הפרוסות עם הידיים. מסננים וחוזרים על התהליך פעמיים או שלוש, נותנים לפרוסות להשרות ולשנות את המים במרווחים של 10 דקות. (השריית בצל גולמי במים קרים מרככת את הנשיכה הקשה.)
בינתיים, פרושים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ואופים עד הקצוות פריכים וזהובים, 6 עד 8 דקות.
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
על קרש חיתוך, דק קוצצים את השום עם 1/4 כפית מלח. בעזרת הלהב והצד השטוח של סכין השף, קוצצים ומגרדים את התערובת למשחה.
שים את השמן והחומץ לתוך קערה, להוסיף את הדבק השוםוויסק לשלב.
בקערה גדולה, לשלב את הלחם מקורר, עגבניות 1/4 כפית מלח. כדי לשלב, בעדינות לחיצה על העגבניות קצת לשחרר כמה מיצים.
מקלפים את המלפפונים בתבנית זברה וחותכים באלכסון לחצי ירח.
מוסיפים את הבצל, מלפפון, סלרי, עלי בזיליקום,פסטרמה ועלי פטרוזיליה לסלט.
להקציף יחד את הרוטב, להוסיף אותולסלט בעדינות לזרוק לשלב.
מסלטים: מעבר לקערה: מתכונים יוצאי דופן לאכילה יומיומית של מינדי פוקס. © טקסט 2012 על ידי מינדי פוקס; תמונות © 2012 על ידי אלן סילברמן. פורסם ב-2012 על ידי Kyle Books.