קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסלדיירה

פסלדיירה
Pisaladiere עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך סוכר, קורנית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מניחים חמאה על תבנית אפייה גדולה וכבדה; מניחים בתנור עד שהחמאה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
מורחים חצי בצל על תבנית אפייה; למעלה עם 3 גבעולי טימין, 2 גבעולי רוזמרין ו 1 עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
5
טפטוף עם 3 כפות שמן. למעלה עם בצל שנותר, 3 גבעולי טימין, 2 גבעולי רוזמרין, ו 1 עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
6
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
7
טפטוף עם 3 כפות שמן (שכבת בצל תהיה על 2 1/2 אינץ ' עבה אבל להתיישב במהלך האפייה).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
8
אופים עד בצל הם מאוד רך וזהוב, ערבוב והופך כל 30 דקות, על 2 שעות בסך הכל. מגניב. תזרקו את עשבי התיבול ואת עלי המפרץ. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
1
יוצקים 1 כוס מים חמים לתוך קערה קטנה; מפזרים שמרים וסוכר מעל. מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
3
תערובת 2 3/4 כוסות קמח ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
4
מוסיפים תערובת שמרים ו 2 כפות שמן; תהליך עד בצק גושים יחד, הוספת קמח יותר על ידי כפות אם הבצק הוא דביק. תהליך עד צורות כדור מבריק, על 1 דקה. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. מעיל קערה גדולה עם הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
5
מוסיפים בצק לקערה; פונים למעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד, ואז במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
6
בואו לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 1/2 שעות. אגרוף למטה בצק; לכסות ולתת לעלות עד נפוח וכמעט הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
מפזרים גיליון אפייה כבד 17x11x1 אינץ ' עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן 18x12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
העברת גיליון אפייה מוכן; הקש קצוות הבצק למעלה לאורך הצדדים ופינות הסדין. מכסים במגבת מטבח יבשה; לתת לעלות עד מעט נפוח, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מחממים תנור ל-475F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
11
מורחים בצל מעל הבצק. סדר אנשובי וזיתים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פלפל ארבולפלפל ארבול
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
אופים עד הקרום הוא זהוב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
13
מפזרים קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
חותכים לריבועים 3 אינץ'.
15
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)