פפרדלה עם עגבניות ובייקון
פפרדלה עם עגבניות ובייקון יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 373 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, פסטה פפרדלה, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, ו חמאה שמנת, בייקון וכרישה פפרדלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. לבשל בייקון, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך (8-10 דקות); להעביר בייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת, הזמנת 1 כף שומן בייקון במחבת. בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה במים מלוחים; להזמין 1/2 כוס מים פסטה.
בעוד פסטה מבשלת, מחבת חום ושומן שמורות על אש בינונית; להוסיף כרישה ועגבניות שרי. לבשל, ערבוב, עד כרישה להתחיל לרכך (כ 5 דקות).
מוסיפים מי פסטה שמורים; מבשלים, מכוסים חלקית, עד שהעגבניות מתפוצצות וכרישה רכות (12-15 דקות). לזרוק פסטה עם תערובת כרישה ובייקון ולסדר ב 6 קערות הגשה.