קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות12
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פפרדלה עם עגבניות ובייקון

פפרדלה עם עגבניות ובייקון
פפרדלה עם עגבניות ובייקון יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 373 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, פסטה פפרדלה, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, ו חמאה שמנת, בייקון וכרישה פפרדלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. לבשל בייקון, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך (8-10 דקות); להעביר בייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת, הזמנת 1 כף שומן בייקון במחבת. בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה במים מלוחים; להזמין 1/2 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
בעוד פסטה מבשלת, מחבת חום ושומן שמורות על אש בינונית; להוסיף כרישה ועגבניות שרי. לבשל, ערבוב, עד כרישה להתחיל לרכך (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים מי פסטה שמורים; מבשלים, מכוסים חלקית, עד שהעגבניות מתפוצצות וכרישה רכות (12-15 דקות). לזרוק פסטה עם תערובת כרישה ובייקון ולסדר ב 6 קערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)