פקורינו קרקרים
פריכיות פקורינו עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההנאות שלך. תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 24 מנות עם 73 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. 11 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. אם יש לכם פלפל, קאיין, פקורינו רומנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אספרגוס עם פלפל שחור-פקורינו זבגליונה , לחמניות לזניה צמחיות עם מרינרה פקורינו פלפלית ופצפוצי חומוס מרובי זרעים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מערבבים את הגבינה, המלח, הפלפל והקאיין בקערה בינונית ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את החמאה. בעזרת מיקסר ידני מקציפים את תערובת הגבינה והחמאה עד לאיחוד.
מוסיפים את הקמח 1/4 כוס בכל פעם, מערבבים רק עד להטמעה והתערובת מחזיקה יחד.
מניחים כדורי בצק בגודל כף על 1 או 2 ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה, מקישים את הבצק בעדינות בקצות האצבעות.
אופים עד שמתחיל להשחים בקצוות, כ-15 דקות.
מניחים להתקרר על תבנית האפייה לכמה דקות.