קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פקורינו קרקרים

פקורינו קרקרים
פריכיות פקורינו עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההנאות שלך. תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 24 מנות עם 73 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. 11 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. אם יש לכם פלפל, קאיין, פקורינו רומנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אספרגוס עם פלפל שחור-פקורינו זבגליונה , לחמניות לזניה צמחיות עם מרינרה פקורינו פלפלית ופצפוצי חומוס מרובי זרעים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת
3
מערבבים את הגבינה, המלח, הפלפל והקאיין בקערה בינונית ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חוטי זעפרן או 1 כפית כורכום טחוןחוטי זעפרן או 1 כפית כורכום טחון
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טרייםליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות (16 אונקיות) שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת2 כוסות (16 אונקיות) שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
4
מוסיפים את החמאה. בעזרת מיקסר ידני מקציפים את תערובת הגבינה והחמאה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 צנצנת (11-3/4 אונקיות) תוספת גלידת פאדג' חמה, מחוממת1 צנצנת (11-3/4 אונקיות) תוספת גלידת פאדג' חמה, מחוממת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים את הקמח 1/4 כוס בכל פעם, מערבבים רק עד להטמעה והתערובת מחזיקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
6
מניחים כדורי בצק בגודל כף על 1 או 2 ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה, מקישים את הבצק בעדינות בקצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
7
אופים עד שמתחיל להשחים בקצוות, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת
8
מניחים להתקרר על תבנית האפייה לכמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
9
מעבירים לצלחת הגשה.