לחם כפית דלורית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם כפית חמאה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת פרמזן, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו לחם כפית דלורית, לחם דלורית, ו לחם דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום למחבת 218°. Spray 15x10x1 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים סקווש בשכבה אחת במחבת.
אופים 40 דקות, ערבוב לאחר 20 דקות, או עד מכרז. מגניב 5 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
תרסיס 8 (4-oz) כוסות פודינג או ramekins עם ספריי בישול.
מניחים כוסות על גיליון עוגיות. במעבד מזון, סקווש מקום, גבינה, קמח, חמאה, חלב, מרווה, מלח וחלמונים ביצה. כיסוי; תהליך, תוך שימוש בתנועות on-and-off מהירות, עד מעורבב היטב. תערובת סקווש כפית לתוך קערה גדולה.
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת סקווש. מחלקים באופן שווה בין כוסות פודינג.
אופים 35 עד 40 דקות או עד מעט נפוח וזהוב חום.