קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרושוטו, אגס, כריכי גבינה כחולים

פרושוטו, אגס, כריכי גבינה כחולים
פרושוטו, אגס, כריכי גבינה כחולה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם שמן זית, לחם מולטיגרין, אגס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פרושוטו, אגס, וסושי גבינה כחולה, פרושוטו, אגס, וסושי גבינה כחולה, ו פרושוטו פרוסות גבינה כחולה שמנת פרוסות אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה; מטגנים 3 דקות או עד קלוי. הפוך פרוסות לחם מעל; למרוח חמאה באופן שווה על פרוסות לחם. לצלות 2 דקות נוספות או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מערבבים ארוגולה ושאלות בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
טפטוף ארוגולה תערובת עם שמן וחומץ; מפזרים פלפל. זרוק היטב למעיל. מחלקים תערובת ארוגולה באופן שווה בין פרוסות לחם 4, בצד חמאה למעלה; למעלה באופן שווה עם פרושוטו. מחלקים פרוסות אגס וגבינה באופן שווה בין כריכים; העליון כל כריך עם פרוסת לחם 1, בצד חמאה למטה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דַק-דַק-