קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

פריזי עם עור סלמון טחון ויניגרט שרי חם

פריזי עם עור סלמון טחון ויניגרט שרי חם
פריזי עם עור סלמון טחון ויניגרט שרי חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא שאלוט, חומץ שרי, עור סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פריזה עם Vinaigrette שאלות חם, סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, ו סלמון עם Polentan ויניגרט עגבניות חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את קרוטונים: מחממים תנור ל 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם עם 3 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
חותכים לקוביות 1 אינץ ' ואופים קרוטונים בתנור על תבנית אפייה, מחבת רועדת מדי פעם, עד חום זהוב, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסרת עור סלמון מפילה ושמורת פילה לשימוש נוסף. מברשת קלה חצי כף שמן אגוזים משני הצדדים של עור סלמון ומניחים על גריל שחומם מראש עד פריך, על 2 דקות לכל צד. (לחלופין, אתה יכול פריך אותו תחת broiler.) עור סלמון טפיחה יבש עם מגבות נייר, לחתוך לקוביות שלושה רבעים אינץ', ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מערבבים שאלוט, מיץ לימון, חומץ שרי, זנגביל, שום, חצי כוס שמן אגוזים, מלח ופלפל בסיר קטן ומבשלים את הרוטב על חום מתון עד שאלוט הם נבולים, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חומץ שריחומץ שרי
שמן אגוזיםשמן אגוזים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
בקערה גדולה לזרוק את הפריזי, עור סלמון, קרוטונים עם רוטב חומץ שרי חם. מחלקים בין 6 צלחות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
קרוטוניםקרוטונים
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
טעם
8
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
9
The Dean and DeLuca Cookbook by David Rosengarten with Joel Dean and Giorgio DeLuca. זכויות יוצרים © 199